Flyttevask Askim

Flyttevask er en grundig rengjøring av en bolig før den nye eieren eller leietakeren flytter inn. Dette sikrer at boligen er i topp stand og fri for spor etter forrige beboer. For selgere er det viktig fordi det kan påvirke både salgsprisen og kjøperens førsteinntrykk av boligen.

 

Flyttevask

Flyttevask er noe mange av oss må håndtere, men ikke alle forstår fullt ut hvorfor det er så viktig eller hva det faktisk innebærer. Enten du er i ferd med å selge ditt gamle hjem eller forlate en leid eiendom, kan en profesjonell flyttevask være nøkkelen til en problemfri overgang. For å bestille flyttevask i Askim anbefaler vi å innhente flere tilbud og sammenligne tilbud fra renholdsfirmaer i Askim.

Hva er flyttevask?

Flyttevask, eller utflyttingsvask, innebærer en grundig rengjøring av boligen du flytter fra. Målet er å etterlate stedet i en tilstand som er tilfredsstillende for nye beboere eller for å sikre at du får tilbake depositumet ditt fra utleier. Dette er mer omfattende enn en vanlig rengjøring og dekker områder som kanskje ikke blir rengjort regelmessig.

Hvorfor er flyttevask viktig

  • For leietakere er den største fordelen av flyttevask å sikre at man får tilbake hele depositumet. Utleiere inspiserer ofte boligen nøye for renslighet, og enhver manglende rengjøring kan føre til trekk i depositumet
  • For selgere kan en skinnende ren bolig tiltrekke seg potensielle kjøpere og til og med øke eiendommens verdi. Det gir også et godt førsteinntrykk under visninger
  • Å overlate rengjøringen til profesjonelle kan betydelig redusere stresset som følger med flytteprosessen, og lar deg fokusere på andre viktige oppgaver

Flytterengjøring Askim

Hva er inkludert i flyttevask Askim

Å flytte ut av en bolig innebærer mer enn å bare pakke og flytte tingene dine til et nytt sted. For å sikre at overgangen er så glatt som mulig, er det essensielt at den tidligere boligen etterlates i plettfri tilstand. Dette er spesielt viktig for leietakere som ønsker å sikre tilbakebetalingen av depositumet, samt for utleiere som forbereder eiendommen for nye beboere. Men hva innebærer egentlig en grundig flyttevask?

En flyttevask går langt utover det vanlige renholdet og tar sikte på å returnere boligen til en tilstand som er tilnærmet lik den var ved innflytting. Her er de vanligste elementene som er inkludert i en grundig flyttevask:

  1. Vask i skap og garderober: Innvendig og utvendig vask av skap, hyller, kjøkkeninnredning og garderober
  2. Grundig støvsuging av gulv i boligen og grundig gulvvask i alle rom
  3. Rengjøring av vask, benkeplater, vask av kjøkkenfliser. Hvitevarer koster ekstra
  4. Rengjør fliser, baderomsmøbler, hyller, skap, speil og vasker gulv
  5. Tak, vegger og hjørner tørrmoppes (merk: vi våtvasker ikke tak og vegger)
  6. Vindusvask innvendig og utvendig (der man forsvarlig kommer til fra innsiden)
 

Kontorvask Oslo

Pris for flyttevask i Askim

Kostnadene kan variere mellom vaskebyrå men i gjennomsnitt koster det mellom 80 og 100 kroner per kvadratmeter for å vaske en bolig i Askim. Den vanligste prismodellen for flyttevask er basert på størrelsen på boligen, målt i kvadratmeter. Dette betyr at rengjøringsfirmaer beregner totalprisen basert på det totale arealet som skal rengjøres.

Noen rengjøringsfirmaer tilbyr en timepris for flyttevask, som varierer mellom 600 til 900 kroner per time, for en renholder. Denne prismodellen kan være fordelaktig for mindre boliger eller der hvor det er behov for mindre spesifikke rengjøringstjenester.

Prisene kan øke hvis det er behov for spesielle rengjøringstjenester som for eksempel dyprens av tepper, spesialbehandling av vanskelig tilgjengelige områder, eller intensiv rengjøring av kjøkkenutstyr. Disse tjenestene er ofte ikke inkludert i standardpakken og vil kreve en ekstra kostnad. Merk også at det er normalt at man opererer med en minstepris for mindre boliger.